Oppikirjat

Järvenpään lukion kursseilla on käytössä monipuolinen valikoima perinteisiä kirjoja, sähköisiä oppikirjoja ja opettajien itse koostamia materiaaleja. Syksyllä 2021 aloittavat eivät enää osta itse kirjoja vaan oppivelvollisuuden myötä he saavat opiskelumateriaalinsa ilmaiseksi.

Jos olet aloittanut 2018, 2019 tai 2020 tarvitset edelleen oman itse ostetun kirjan kursseille, sekä käydessäsi LOPS 2016 kursseja, että LOPS 2021 kursseja. Varmista oheisista kirjalistoista kurssilla tarvitsemasi kirja ja osta se ennen kurssin alkua kirjakaupasta tai internetin kauppapaikoilta. Jos LOPS 2016 kurssilla käytetään sähköistä materiaalia, opettajat lähettävät tarkemman viestin materiaalin hankinnasta ennen kurssia Wilmassa tai antavat hankintaohjeet kurssin alussa.

Oppikirjalista LOPS 2021:
Tiedot kurssikirjoista löydät tästä linkistä.

Oppikirjalista LOPS 2016:
Tiedot kurssikirjoista löydät tästä linkistä.

Ilmoitamme ennen jokaista jaksoa seuraavan jakson kirjat Järvenpään Suomalaiselle Kirjakaupalle. Suomalainen Kirjakauppa myy sekä uusia että käytettyjä kirjoja Järvenpään Prisma-keskuksessa. Suomalainen ostaa myös vanhoja hyväkuntoisia kirjoja takaisin. Suomalaisesta saa maksuttomalla kanta-asiakaskortilla 10% alennuksen uusista oppikirjoista.

Koulukirjastossa on lainattavia oppikirjoja erityisesti jatkaville opiskelijoille. Laina-aika on 28 vrk, mutta lainan voi uusia.

Jaa juttu: